Home Tuintips Geniet meer van uw tuin met kunstgras!

Geniet meer van uw tuin met kunstgras!

by Sander

Tuinieren is een ontspannende bezigheid, dat hoort het tenminste te zijn. Als tuinieren een ‘must’ wordt en u telkens met tegenzin de grasmaaier tevoorschijn haalt wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Top Kunstgras uit het Limburgse Haelen heeft voor u de oplossing en dat is de aanleg van kunstgras. Tegenwoordig hoeft niemand zijn neus meer op te halen voor kunstgras want het is hard op weg om dé tuintrend te worden. Niet zo verwonderlijk, want de voordelen zijn groot. Tegenwoordig is kunstgras niet meer van echt gras te onderscheiden. De grassprieten die variëren in lengte en kleur zien er bedrieglijk echt uit en voelen zacht aan onder uw voeten. Als u uw gazon vervangt door kunstgras heeft u veel meer tijd om van uw tuin te genieten. U hoeft niet meer te maaien, te verticuteren, bemesten of besproeien. Gele en kale plekken behoren tot het verleden en na een stortbui verandert uw gazon niet meer in een modderpoel. Met kunstgras heeft u het hele jaar plezier van een fris en groen gazon waar kinderen en huisdieren veilig op kunnen spelen. 

Legservice kunstgras

Top Kunstgras biedt een uniek assortiment premium kunstgrassen aan die u via de webshop kunt bestellen. Daar treft u alle soorten kunstgrassen met hun specifieke eigenschappen en kenmerken aan. Bij uw bestelling worden alle benodigde accessoires en een duidelijke leginstructie meegeleverd zodat u eenvoudig uw kunstgras zelf kunt aanleggen. Twijfelt u over het benodigde aantal vierkante meters dan kunt u een inmeetafspraak maken. Als u niet zo handig bent of het ontbreekt u aan tijd dan kunt u gebruik maken van de vakkundige legservice; ervaren vaklui ontzorgen u compleet en u weet zeker dat uw gazon er netjes en strak bij komt te liggen. Een tuin met strakke lijnen is het helemaal momenteel. Een strakke, moderne tuin betekent vaak ook een onderhoudsvriendelijke tuin en in dat plaatje past kunstgras perfect!

Kunstgras van de beste kwaliteit

Op zoek naar het beste kunstgras? Het gehele assortiment van Top Kunstgras wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het kunstgras is van de allerbeste kwaliteit en niet voor niets krijgt u 15 jaar garantie op verkleuring, scheuren en buitensporige slijtage. Met kunstgras kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw tuin. Terwijl uw buren in de weer zijn om hun gazon mooi te houden, is uw gras altijd groener zonder dat het u enige moeite kost. Wordt uw kunstgras gazon enkel een siergazon of wordt het gebruikt voor sport en spel? Dit zijn belangrijke factoren om te kunnen bepalen welk kunstgras voor uw project het meest geschikt is. Kunstgras op het balkon of dakterras zorgt ook voor een complete metamorfose. U creëert in een oogwenk een minituin waar u vele ontspannen uurtjes kunt doorbrengen. 

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment