Home Tuintips Installeer led trips voor een sfeervolle tuinverlichting

Installeer led trips voor een sfeervolle tuinverlichting

by Sander
Installeer led trips voor een sfeervolle tuinverlichting

Het moderne interieur is inmiddels niet meer weg te denken uit onze huizen. De moderne verlichting is natuurlijk hier ook onderdeel van. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je binnen- én buiteninterieur met elkaar in verbinding staan. Heb je daarom al eens gedacht aan Ledstrips voor in de tuin? Met een verbruik van een minimale hoeveelheid energie en lampen die super lang mee gaan, kun jij een super moderne en goede sfeer creëren in je tuin.

De led strip is een bijzonder mooie variant van de led verlichting waar je vele kanten mee op kunt gaan. Hoe dit er uit ziet? Denk aan een soort plastic slang waar super veel kleine led lampjes in zitten waardoor het een geheel lijkt. Door gebruik te maken van waterdichte ledstrips in de juiste led profielen zijn de mogelijkheden voor sfeervolle tuinverlichting oneindig. Lees in onderstaande blog meer over het gebruik van led strips in je tuin!

Ledstrips inzetten als sfeerverlichting

Wil jij graag je tuin gezellig maken? Dan zijn de led strips hier een ultieme oplossing voor. Ze zijn namelijk uitstekend geschikt voor als basis van de sfeerverlichting. Plaats bijvoorbeeld de led strips onder je tuintafel. Je kunt natuurlijk ook de binnenkant van een overkapping verlichten om zo overal een gezellige sfeer te hebben. Je hebt het eigenlijk al wel door maar het voordeel van de led strips is dat je op super veel manieren ze kunt inzetten. Je kunt er voor kiezen om ze horizontaal, verticaal of zelf in specifieke figuren in te zetten. Je kunt er dus alle kanten mee op. 

Ledstrips inzetten als functionele verlichting

Je kunt natuurlijk ook altijd de led strips inzetten als functionele verlichting. Voor de sfeer zijn de ideaal maar ze kunnen net zo goed functioneel zijn. Als je bijvoorbeeld veel led strips onder de overkapping plaatst, kan het zo zijn dat ze hele tuin belicht wordt. Zo heb je geen verder verlichting in de tuin nodig. Je kunt natuurlijk ook de led strips langs de paden in je tuin leggen zodat het zichtbaar is in de nacht. 

Ledstrips inzetten als taakverlichting

Als je specifieke items in je tuin hebt staan zoals een mooi standbeeld, boom, of struik dan wil je natuurlijk wel dat deze goed belicht wordt. Daarvoor kun je ook heel gemakkelijk de led strips gebruiken. Je kunt dit item in je tuin dan super mooi belichten aangezien de led strips flexibel zijn. Ze kunnen dus mooi om de takken van de boom worden gehangen. 

Ledstrips voor kleur in de tuin

Wist je dat je ook met led strips verschillende kleuren verlichting kunt krijgen? Dat is een van de grootste voordelen van de led strips. Jij kunt de kleur gewoon bepalen van jouw tuin en aanpassen op de sfeer van bijvoorbeeld jouw tuinfeestje. Hoe handig is dat? 

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment