Home TuinklussenDoe-het-zelf Maak je eigen tuinmeubelen!

Maak je eigen tuinmeubelen!

by Sander

De koude winterdagen gaan langzamerhand voorbij en de zon breekt langzaam door. Kortom, het wordt weer tijd om in de zon te zitten! Wij als Nederlanders staan erom bekend om bij een aangename temperatuur direct van de zon te gaan genieten. Heb je nog geen comfortabel tuinmeubel om in te zitten of liggen of is je huidige tuinmeubel aan vervanging toe? Maak dan je eigen, unieke tuinmeubel geheel naar eigen wens!

1.      Maak je eigen moderne loungebank

Een loungebank kan erg duur in de aanschaf zijn. Waarom zou je zelf geen loungebank maken? Zo ben je er altijd van verzekerd dat je een unieke loungebank in jouw tuin hebt staan. Kies bijvoorbeeld voor een moderne bank in plaats van een standaard bank. Maak bijvoorbeeld opbergvakken aan de zijkant van de bank. Zo kun je hierin leuke en handige accessoires plaatsen. Je kunt het hout laten zoals het is, maar je kunt het ook een likje verf geven. Kortom, je kunt je gehele loungebank naar eigen wens samenstellen.

2.      Maak een loungebank van schuttingplanken

Heb je nog een schutting over die je niet meer gebruikt, of weet je dat een vriend, familie of kennis zijn schutting gaat vervangen. Neem dan de schuttingplanken over of koop ze nieuw bij een bouwmarkt. Van schuttingplanken kun je namelijk ook een leuke loungebank maken inclusief een tafel. Doordat de loungeset een hoek heeft, kun je hem gemakkelijk kwijt in een hoek van de tuin. Hiermee creëer je een open sfeer.

3.      Maak een loungebank van pallets

Ook pallets worden steeds meer gebruikt bij het maken van een loungebank of tafel. Je kunt de pallets tegen elkaar zetten of op elkaar stapelen om er een mooie loungebank van te maken. Dit is de meest makkelijke vorm om je eigen tuinmeubel te maken.

4.      Zorg voor comfort

Nadat je eigen tuinmeubel gemaakt is, is het natuurlijk ook belangrijk dat die lekker zit. Er zijn geen standaard kussens verkrijgbaar voor je zelf gemaakte tuinmeubel. Bestel daarom tuinkussens op maat. Bij tuinkussen.nl kun je tuinkussens op maat bestellen. Zij hebben een breed assortiment aan kleuren, materialen en vormen. Daardoor kunnen zij tuinkussens op maat leveren die perfect bij je eigen gemaakte tuinmeubel passen.

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment