Home Tuintips Meer sfeer in de keuken nodig? 3 handige tips

Meer sfeer in de keuken nodig? 3 handige tips

by Sander
De ideale raambekleding in huis

De keuken is een lastige kamer als het op raamdecoratie aankomt. Je wilt natuurlijk dat het een sfeervolle ruimte is, maar je moet ook niet de praktische kant uit het oog verliezen. In de keuken is het vaak vochtiger dan andere kamers, en er vliegen nog wel eens wat spetters en dergelijke heen en weer. Je moet dus goed oppassen dat je wel de juiste raamdecoratie uitzoekt. Wij gaan je hier, samen met Inhuis Plaza, graag bij helpen. We hebben alvast wat suggesties voor je op een rijtje gezet.

Houten jaloezie op maat

Een houten jaloezie is bij uitstek geschikt voor de keuken, mits goed bewerkt. Vooral een sterkere houtsoort die mooi in de lak zit leent zich uitstekend voor deze vochtige en vlekgevaarlijke omgeving. Want mochten er wat spetters opkomen veeg je ze zo weg met een vochtige doek. En qua uiterlijk is een op maat gemaakte houten jaloezie ideaal. Het past mooi strak in je keuken en geeft een opgeruimde look, maar doordat het hout is krijg je toch een warmer, sfeervoller gevoel. Vraag bij Inhuis Plaza verder naar de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot houtsoort, formaat en kleur.

Plisségordijnen

De populairste raamdecoratie bij Inhuis Plaza van het moment. Plissés bewegen zich vrij in het kozijn naar beneden of naar boven en kunnen erg veel sfeer toevoegen aan je keuken. Door de vele kleurmogelijkheden kun je altijd een kleur vinden die past bij jouw keuken. Plisségordijnen zien er wat teer uit, maar dat is slechts schijn. In werkelijkheid is de stevig erg soepel en sterk. Het is kreukvrij en vocht- en vuilafstotend. En heb je nu toch het deksel van de blender niet goed dichtgedaan? Vlekken en spetters die poets je er zo weer af met een nat doekje.

Ga eens kijken bij Inhuis Plaza

We zouden nog heel lang door kunnen gaan met het benoemen van raamdecoraties voor in je keuken. Maar wat je het beste kunt doen is even een bezoek brengen aan Inhuis Plaza. Zij kunnen je een specifiek advies geven voor jouw keuken en jouw budget. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden bij Inhuis Plaza, zoals de sfeervolle shutters, of de gunstig geprijsde rolgordijnen. Kortom, je hebt er het meest aan om met je eigen ogen dit eens te gaan bekijken. Bezoek Inhuis Plaza in Barendrecht, Naarden of in Aartselaar in België. Dit CBW-erkende bedrijf stelt de wensen van de klant altijd voorop!

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment